сряда, 20 април 2011 г.

Упражнения за стягане на бюста







Като кажеш на жена имаш секси бюст става и приятно,но няма жена коята да не желае да има секси бюст нали така ? Ако се чудиш как да си стегнеш бюста без "n" степен силикон попаднал си на точното място.Но искам да знаете чрез упражнения няма как да се добиете с нов бюст ако имате такива очаквания единствено можете да подобрите бюста си !


Искам да поясня, че гръдна мускулатура се нарича големият гръден мускул (Pectoralis Major), който е разделен на горна, средна и долна част. При изготвянето на тренировъчни режими, към гръдните мускули се включват също малкият гръден мускул и предният зъбчат мускул.
Упражнение 1

Важно е да застанете в поза лотос (краката са един върху друг, а ръцете са долепени пред гърдите.) Започнете да оказвате лек натиск с ръцете, така че да усещате стягане на гръдните мускули. Повторете няколко пъти, докато усетите леко напрежение в гръдната мускулатура. не прекалювайте много с повторенията може да имате мускулна треска на следващия ден.

Упражнение 2

Звучи малко страно,но е едно от най-ефикасните упражнения класическите лицеви опори. Застанете с лице към пода, прибрани и изпънати крака, ръце малко пред раменете и разперени пръсти. Спускайте тялото надолу, докато горната част на ръцете стане успоредна на пода. След това се избутайте нагоре, докато ръцете се изпънат в лакътя. Помнете: вдишвате при спускане, издишвате при изтласкване. Правят се 3 серии по 8 - 15 повторения.





Упражнение 3


едно от добрите упражнения за разтягане, което помага за стягане на гръдните мускули. Седнете на пода. Левият крак е изпънат встрани, а десният е свит в коляното и опрян на лявото бедрото. С лявата ръка хванете върха на лявото стъпало и започнете да изпълнявате навеждания встрани с дясната ръка, като се връщате в изходна позиция. Направете 10-18 повторения, сменете краката и ръцете, и изпълнете серията отново.

Упражнение 4

Упражнение, при което се натоварват почти всички групи мускули, включително гръдните. Левият крак е водещ – насочен встрани, свит в коляното и с концентрирана сила на тежестта в него, а десният е изпънат в противоположната посока. Ръцете са опрени на пода върху пръстите. Вдигнете лявата ръка възможно най-високо и насочете погледа към нея. Върнете се в изходно положение. Направете 10-12 повторения, сменете краката и ръцете, и изпълнете серията отново.


Упражнение 5


Коремни преси (частични), която освен абдоминалните, стяга и гръдните мускули. Седнете на пода, свийте краката в колената и ги вдигнете във въздуха, като същевременно насочвате ръцете към колената. Коремните и гръдните мускули са стегнати по време на изпълнение на упражнението. Правят се 12-20 повторения.
Share:

0 коментара:

Публикуване на коментар