понеделник, 20 юни 2011 г.

Хранителните добавки вредни ли са ?






Добавки не са новост за хората в зряла възраст, макар че повечето хора не са наясно с това. Витамини и минерали вземане на разтворили таблетки,смучене дори и течният витамин C е също добавка към храната.

Вредна химия ли е добавките ?

Всичко във светът е химия, така че също и ние сме "химия" колкото и хранителни добавки във магазина. Въпросът е друг дали тази "химия" е вредна за нашият организъм и доказана ли е безопасността им.

Повечето от веществата, продавани днес в магазините за спортни храни и здравословни добавки към храната, са с изцяло естествен характер и се добиват като екстракти от растения, хранителни продукти. Нещо повече, много компании имат за основа политика, която да не допуска попадането на изкуствено създадени молекули в нито един техен продукт. Това се разпознава от клиентите по специфични те защитени със закон маркери за органична храна. Правото да се използват въпросните маркери се придобива изключително трудно и само след покриване на голям кръг стандарти за качество, произход и безопасност.

Това, което се опитвам да ви обесня ,че едно парче кашкавал, която е от щанда за млечни продукти е по слабо контролирана от колкото хранителни добавки.

От къде можете да се снабдите с добавки и какво трябва да знаете ?

Спортните и хранителни добавки могат да бъдат закупени от аптека, специализирани магазини, онлайн магазини ,спортни клубове и др.

Добавките са важни не само за активно спортуващите мъже и жени в зряла възраст,но за всеки.

Ето няколко добавки,които е добре да ползвате,но пак зависи какви цели искате..

Аминокиселини;
Протеинови пудри, протеини, протеинови прахове;
Стимулатори на възстановяването, възстановяващи агенти.

Можете да поръчвате онлайн добавки от тук момента имат много добри намаления.
Share:

0 коментара:

Публикуване на коментар