петък, 24 април 2020 г.

Как да имам Красиво Тяло ???

Как да имаме здраво и силно тялоКак да имам красиво тяло това е вечният въпрос при всички нас жени и мъже. Преди да започна да пояснявам стъпките към красивото тяло (за всеки е различна представата за красиво тяло) нека си задайте няколко въпроса. Дали искате да свалите няколко килограма или просто да стегнете дупе,корем и др части от тялото си или искате пълна трансформация.

След като си отоговрим на тези въпроси вече можем да запреднем ръкави. Не е тайна, че "дебелите" хора са мързеливи за тях е една огромна мъка да започнат с физически тренировки това означава да излезнат от зоната на комфор. Мазнините мразят активноста категорично ,но пък мусколите мразят мазнините също. И така до тук разбрах ме едно трябва да сме по физически активни и това го знаете не е тайна за никой човек. Храната играе ключова роля и това не е тайна за всеки тялото и кожата ни сигнализира винаги какво се случва с нас когато ядем храна която не е никак здравословна.

 Важно е да слушаме тялото си знам, че не е лесно да се храним с био чисти храни днешно време когато живеем в ерата на консервантите "Е" почти навсякъде около нас са, но можем да ги намалим като консумация. Ще разбия още един мит за да се храниш здравословно ти е нужно известно количество финансови средства нали така ? това ви се говори навсякъде да ама не е така. Да се храниш здравословно никак не е скъпо изобщо а здравословно означава не да ядеш риба сьомга и прочие такива скъпи продукти да и те са полезни не оспорвам, но това не е точно здравословно хранене. Какво здравословното хранене човек да баласира храната си да приема витамини и минерали от храната да избягва колкото се може "Е" пакетирани готови храни яжте пържено , но в умерени количества. Да се върнем на въпроса как да имам КРАСИВО ТЯЛО разбрах ме , че е нужно физическа активност и най-важното балансирана храна това са освните за желаното от всеки КРАСИВО ТЯЛО.

Втора част ТУК

 Блога е сравнително нов ще се старая да ви давам стойност и полезна информация очаквайте още много информация диети упражнения и много полезни съвети. Ако имате въпроси винаги можете да ми пишете на healthlifestyle00@gmail.com
Share:

0 коментара:

Публикуване на коментар