сряда, 29 април 2020 г.

Джеси Джей (Jessie J) разкри своите си тайни за красивото и тяло

www.krasivotialo.euБританската поп певица Джеси Дже aka Jessie J разкри пред феновете си как точно подържа своето тяло в перфектна форма. Тя е на 32 години ,но въпреки това умее да провокира с изящна фигура. Споделя ,че спорта е станала неотлъчима част от нейния живот редовно намира време за тичане, каране на колело и посещения в фитнес залите.

Силовите тренировки, тя определя като "най-любимо нещо"

"По принцип съм доста слаба ,но тренирането с тежести, което започнах преди 2 години, ми помогна да придам на тялото си форми" и отхвърли твърденията, че любовта и към фитнеса е мания. 

За хранителния си режим Джеси разказа ,че е премахнала от менюто си всякакви въглехидрати, месни и млечни продукти само в опита си да накара тялото и да се чуства много "добре". И допълни, че задължителна част от диета и веганския протеин (ако искате можем да ви разкажем по подробно за този протеин пишете ни в коментарите).

Както сме казвали, скъпи читатели за едни дадени методи са успешни за други не винаги има монетата две страни и точно това Джеси потвърди "не искам да налагам начина си на живот на останалите".

Всичко е в това да намерите своя баланс. Това което кара някой друг да се чуства екстра непремено не означава, че трябва да важи и за вас.

Помнете пътят към здравото красиво тяло е вашо собвстено приключение не на друг !
Share:

0 коментара:

Публикуване на коментар