вторник, 20 октомври 2020 г.

Започнах експеримент !!!



От началото на лятото не съм качвал нови неша в моя блок и това има причина !

Започнах един експеримент преди май месец да кача максималко тегло както масово от хората правят храних се както ми дойде с всякви храни бързи здравословни и не.

Днешно време има много сайтове и видея в ютуб от треньори или диетолози съвети как да намалим оптимално теглото си и да подобрим здравето си.

Края на март реших да почна да видя дали ще мога да се възтановя предишната си форма и тегло. До тук съм качил 16.5кг омазних се пуснах корем спрях тренировките докато провеждах този етап от експеримента. От 1 седмица възтанових тренировките си като ходя 3-4 пъти седмично храната я коригирах с мотивация нормално мозъка ви свиква към храни бързи сладки и т.н.

Какво следва от тук нататък поставил съм за цел да се възтановя до 6-7 месеца да сваля тези излишни килограми бавно и натрупаната мазнинна. Идеята ми беше да проследя всичко за да ви там оптимално точна информация и да ви покажа ,че е напълно достижимо всичко. Ще кача снимки по - нататък като приключи целия експеримент. Ще продължа да публикувам нови неща в блога за сега не мисля да правя ютуб канал може да пускам видея в блога си има доста хора в тубата вече и хора, които правят на тази тематика предпочитам да съм по срамоден да пиша публикации. Ако имате въпроси или нещо друго искате да ме питате пишете ми не се притеснявайте. След като приключа експеримента ще кача детайли с какво и как съм се хранил и какви физически упражнения съм включил.

Златното правило е едно за красиво тяло 85% е храната и 15% физическата активност и за да корегирате наднорменото си тегло трябва да намалите разхода на енергия калория спрямо енергиийния разход с който подържате тези килограми. Всички режими диети са основани на този принцип намалянето на калории. Бъдете отговорни с здравето си неправете експерименти да гладувате или драстично да намалите приема на храна ще се отрази негативно на вашето здраве. !!!


Share:

1 коментар:

  1. Harrah's Resort Southern California - Mapyro
    The Harrah's Resort Southern California in Valley Center 정읍 출장안마 features 안성 출장샵 a casino, a seasonal outdoor swimming pool, 이천 출장샵 a Jacuzzi and a seasonal 아산 출장샵 outdoor 모바일 바카라 pool. Rating: 7/10 · ‎1,017 reviews · ‎Price range: $$

    ОтговорИзтриване